Перший день захисту бакалаврських робіт маркетологів заочної форми навчання

27 березня 2017 року

      27 березня 2017 р. о 14.50 в 425 ауд. 10 корпусу розпочала свою роботу екзаменаційна комісія по захисту бакалаврських робіт студентів заочної форми навчання напряму підготовки «Маркетинг». Сьогодні свої здобуті знання захищали десять студентів-маркетологів.

      До складу екзаменаційної комісії ввійшли: завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор Ларіна Ярослава Степанівна, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н. Буряк Руслан Іванович, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н. Бабічева Олена Іванівна та секретар комісії Кальковська Ірина Олегівна.

      Відкрила роботу Державної екзаменаційної комісії професор Шинкарук Лідія Василівна та побажала студентам успішного захисту. 

  

      Перший день захисту бакалаврських робіт відбувся в цікавій дискусійній формі, де обговорювалися важливі питання сфери маркетингу відповідно до проведених студентами досліджень. У обговоренні представлених на захисті результатів досліджень приймали участь всі присутні. У процесі дискусії обговорювалися перспективні напрями та шляхи розвитку маркетингової діяльності підприємств аграрного сектору, способи та методи дослідження поведінки споживачів, актуальні маркетингові дослідження ринків аграрної та промислової продукції, сучасні форми та методи здійснення маркетингових комунікацій, включаючи аналіз та пропозиції розвитку рекламної діяльності агропідприємств.


   

  

      Представлені на захисті бакалаврські роботи виконані на досить високому науковому рівні, мають науково-практичну та аналітичну цінність для теорії та практики маркетингу.

 

Бажаємо успіхів та наполегливості студентам та плідної праці екзаменаційній комісії!!!

 

Олена Четверик 

к.е.н., старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook