Випускниця Наталія Курінна відвідала рідний університет

23 березня 2017, 8:25

      23 березня на кафедру іноземної філології і перекладу завітала випускниця нашого університету Наталія Курінна. Наталія навчалась у магістратурі за спеціальністю «Переклад», а з 2014 року працює перекладачем на одній із іноземних фірм.
     Під час зустрічі з деканом гуманітарно-педагогічного факультету, доктором філологічних наук, професором Шинкаруком В.Д. і завідувачем кафедри іноземної філології і перекладу, доктором педагогічних наук, професором Амеліною С.M. наша випускниця розповіла про свою діяльність. Вона зауважила, що Національний університет біоресурсів і природокористування України готує перекладачів, які знаходять своє місце на ринку перекладацьких послуг і можуть добре працевлаштуватись. Володіючи двома робочими мовами (німецькою й англійською), Курінна Н. не мала проблем із працевлаштуванням. Однак, як зауважила Наталія, робота перекладача є дуже відповідальною, і студенти повинні це усвідомити, щоб успішно працювати у майбутньому.
     Декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук В.Д. побажав нашій випускниці Наталії Курінній успіхів у професійній діяльності.

Амеліна С.M.,

завідувач кафедри іноземної філології і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook