Популяризація Національного університету біоресурсів і природокористування України та факультету аграрного менеджменту серед учнів старших класів Житомирщини

23 березня 2017 року

З метою донесення до майбутніх абітурієнтів детальної інформації про НУБіП України та факультет аграрного менеджменту, викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, а саме професор Горьовий В.П., доценти  Артюх Т.О., Драгнєва Н.І., ст. викл. Білецька Г.С.  20 березня 2017р. відвідали  Андрушівський та Попільнянський райони Житомирської області та провели профорієнтаційну роботу  серед учнів 10-11 класів. Представники районних відділів освіти та директори шкіл, учителі та учні зацікавилися наданою інформацією.

 

Викладачі кафедри надали старшокласникам детальну інформацію про історію та нинішню структуру НУБіП України, сучасну матеріально-технічну базу, професорсько-викладацький склад, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців  за освітніми ступенями бакалавр та магістр. Було акцентовано увагу на перевагах навчання на факультеті аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу,  освітлено перспективи працевлаштування після закінчення навчання за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування".

 

Також, було зроблено наголос на те, що кращі студенти мають можливість навчатись та стажуватись за кордоном, випускники - продовжувати навчання в аспірантурі та докторантурі, а також паралельно отримати другу вищу освіту. Учнів було поінформовано про широкі можливості розвивати свої таланти в музичній, театральній і спортивній сферах та надано вичерпні відповіді на запитання щодо умов проживання в гуртожитках, харчування, доступу до Інтернет-мережі тощо.

 

Значний інтерес учні проявили до можливості взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді для вступників.

Висловлюємо подяку за сприяння в організації зустрічей:  начальнику відділу освіти Андрушівської райдержадміністрації,  Ковальчук Людмилі Вадимівні, директору Квітневої ЗОШ І-ІІІ ступенів, Божевець Надії Станіславівні, директору Попільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Федорчук Аллі Анатоліївні, директору Попільнянської гімназії №1, Шуляру Валерію Михайловичу, заступнику директора з навчально-виховної роботи Корнинського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназії», Опанасюк Галині Йосипівні.

 

 

А. Троян,

доцент кафедри менеджменту

 ім. проф. Й.С. Завадського

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook