Наслідуючи приклад земляків: триває профорієнтаційна робота кафедри обліку та оподаткування

23 березня 2017 року

     Із покоління в покоління мешканці Борзнянщини здобували знання в нашому університеті. Цей край багатий на таланти. Борзнянці з гордістю згадують своїх видатних земляків: письменника і громадського діяча Пантелеймона Куліша, його дружину – письменницю Ганну Барвінок, поета-романтика Віктора Забілу, народного художника Олександра Саєнка, екс-спікера Верховної Ради України Івана Плюща (до речі, випускника нашого університету) та багатьох інших.
     Тож невипадково, що доцент кафедри обліку та оподаткування Володимир Литвиненко вирішив теж побувати у місті Борзна на Чернігівщині, аби талановита борзнянська молодь для здобуття якісної освіти обирала саме Національний університет біоресурсів і природокористування.

      У Борзнянській середній школі ім. Христини Алчевської він зустрівся зі старшокласниками, ознайомив їх з напрямками підготовки в університеті, можливостями навчання за держзамовленням, проходженням практики за кордоном та іншими умовами для професійного і творчого становлення.
     Володимир поспілкувався і з учнями гімназії ім. Пантелеймона Куліша та студентами Борзнянського сільськогосподарського технікуму і запросив студентів спеціальності «Облік та оподаткування» продовжувати навчання в НУБіП. Випускники цього технікуму вже успішно навчаються в нашому університеті, а викладач бухгалтерських дисциплін технікуму Тетяна Шибіка – випускниця економічного факультету нашого вишу.

      Зустрічі зі школярами і студентами видалися теплими, приємними і позитивними. Сподіваємося, що талановита молодь буде й далі наслідувати приклад своїх земляків – вступатиме до НУБіП та досягатиме висот у навчанні, кар’єрі та суспільно-політичному житті.

     Володимир Литвиненко подарував учням власну книгу, натомість завідувач бібліотеки школи Ольга Кайрод презентувала збірку власних віршів «Мелодія душі». А естафету «Відвідай рідну школу – подаруй книжку!», прийняту від Олексія Муравського, він передає старшому викладачу Олегу Кривороту та професору Тетяні Балановській.

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook