НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЗЕЙ МЕДИЦИНИ УКРАЇНИ відкрив двері студентам 2 курсу 2 групи

17 березня 2017, 8:40

15.03.2017 р. студенти 2 курсу 2 групи відвідали Національний музей медицини України.
Музей був створений у 1973 році. Ідея створення даного музею належала професорові кафедри соціальної гігієни та організації охорони здоров’я Київського медичного інституту ім. О. О. Богомольця, видатному українському історику медицини Олександру Абрамовичу Грандо, який і був його директором до 2005 р. Студенти з великим задоволенням відвідали всі три зали музею, де ознайомилися з медициною в різні історичні епохи України: Київської Русі, Запорізької Січі, Севастополя періоду Кримської війни, дореволюційного Києва та Великої Вітчизняної війни.
Студенти ознайомилися із унікальними документами, книгами, медичним обладнанням як минулих століть, так і сучасним. Екскурсії є дуже захопливими, оскільки супроводжуються музичними мелодіями, зміною освітлення, а фігури лікарів та хворих виглядають, як живі, оскільки виконані із суміші пластику й силікону.

Національний музей медицини України є одним з найбільших медичних музеїв у Європі і входить до Європейської асоціації музеїв історії медичних наук.


Ю. Палиця

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook