ВІДБУЛИСЬ ЗБОРИ МЕШКАНЦІВ ГУРТОЖИТКУ №6

16 березня 2017 року

15 березня о 19-00 в гуртожитку, де проживають студенти факультету ветеринарної медицини, пройшли збори, девізом яких був вислів «Гуртожиток ‒ наш рідний дім ‒ бережіть його». Збори мешканців проходили під головування заступника декана з виховної роботи Деркача С.С. та заступника завідувача гуртожитку Масаловича Ю.С. На порядку денному були різні питання, основним з яких були енергозбереження та заощадження ресурсів. До студентів були доведені ліміти використання електричної енергії, газу, гарячої та холодної води, особливу увагу наголошено на перевищенні ліміту електроенергії за минулий місяць. Окремо звернули увагу на підвищенні оплати за проживання у гуртожитку з 1.02.2017 року та кількості боржників. Останні в свою чергу погодились погасити заборгованість до кінця поточного місяця.

Не оминуло обговорення і питання санітарного стану кімнат мешканців гуртожитку. Наголошено на дотриманні правил внутрішнього розпорядку. Рівень активності студента-мешканця гуртожитку у заходах з упорядкування місць загального користування гуртожитків, студентського містечка, території гуртожитку. Найбільш болючими питаннями для студентів виявились графік роботи душових кімнат та температура води в них. Наступним питанням було цілодобовий вхід мешканців у гуртожиток, на що заступник декана запропонував кожному мешканцю досконало познайомитись з «Положенням про студентські гуртожитку НУБіП України» та навів багато прикладів, чого у нічний час гуртожиток повинен бути закритим, і запевнив мешканців, що запізнення з поважної причини не несе за собою відповідальності в разі чіткого роз’яснення причини запізнення. Обговорено питання відновлення студентського будівельного загону, який найближчим часом розпочне свою роботу та буде готувати гуртожиток до нового навчального року.

Також студентів цікавило продовження заміни вікон кімнат гуртожитку та ремонту туалетів лівого крила. Актуальним питанням для студентів була робота членів студентської ради гуртожитку та їх ставлення до мешканців, на що заступник декана відповів, що студентська рада не є каральним органом, а покликана на допомогу студенту. При спілкуванні зі студентами було приємно взнати, що переважна більшість студентів задоволена умовами проживання у гуртожитку. Задоволеними умовами проживання і студенти першого курсу, що свідчить про їх адаптацію та влиття в дружню студентську сім’ю. Насамкінець порядку денного зборів заступник декана наголосив, що «не там чисто, де прибрають, а там де не смітять».


Заступник декана Данілов В.Б.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook