Теорія і практика майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу

   Майстер-класи, які пропонує кафедра готельно-ресторанної справи та туризму – це чудова нагода знайти щось цікаве для душі, проявити себе з іншого боку, перевірити свої можливості.   Для студентів першого курсу освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» на першому тижні очного навчання в другому семестрі організовано та проведено майстер-клас з виготовлення сирників.   Сирники – традиційна страва української та деяких інших слов’янських кухонь, що виготовляється із домашнього сиру. Це аналог світового десерту під назвою «чизкейк».   Студенти дослухались до порад професіонала своєї справи шеф-кухаря Віктора Овечкіна, який наголосив, що в будь-якій роботі саме головне – це дисциплінованість та професіоналізм персоналу.   Студенти мали можливість відчути себе справжніми професіоналами та відпрацьовували навики виготовлення сирників. Всі отримали масу позитивних емоцій та вражень, дегустуючи сирники, які самі ж виготовили.     Такі майстер-класи просто необхідні, адже, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати чи почути.  «Окрім навичок, які ми отримали, в нас обов’язково залишаться спогади й неймовірні емоції від майстер-класу» – зазначила староста групи Вероніка Терниця й подякувала заступнику директора ННІ неперервної освіти і туризму Терезі Микицей і Світлані Мельниченко – завідувачу кафедри готельно-ресторанної справи та туризму за організацію та проведення майстер-класу.     Валентина Бандура, куратор першого курсу здобувачів освітньої програми

«Готельно-ресторанний бізнес»