ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА СПІВРОБІТНИКІВ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ ІМ. АКАД. М.Ф. ГУЛОГО ТРИВАЄ

16 березня 2017, 9:00

Non scholae, sed vitae discimus!
(Вчимося не для школи, а для життя!)

Саме під таким гаслом 3 березня 2017 року проходила профорієнтаційна зустріч доцента кафедри біохімі ім акдеміка М.Ф. Гулого Арнаути Олексія Володимировича з учнями десятого та одинадцятого класів Жовтневої загальноосвітньої середньої школи Переяслав-Хмельницького району Київської області – школи, багато випускників якої поповнювали і поповнюють студентські лави УСГА, НАУ, а нині – Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Зустріч Олексія Володимировича з майбутніми випускниками розпочалась з перегляду інформаційного ролику про НУБіП України, який дуже зацікавив учнів і викликав жваву дискусію про переваги навчання в Університеті, його структуру та сучачну матеріально-технічну базу, наукові, спортивні та культурно-масові заходи, вибір спеціальностей, про умови цьогорічної вступної компанії.
Окремо Арнаутою О.В. було приділено багато уваги вступу та навчанню саме на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України. У своїй розмові Олексій Володимирович використав презентацію про факультет та інші агітаційні матеріали, у яких детально розповів про терміни вступної компанії, перелік необхідних сертифікатів ЗНО, умови проживання в гуртожитках, можливості навчання в англомовних групах та подальшого працевлаштування за обраним фахом.

Олексій Арнаута розповів учням про можливості навчання та практичного стажування у вищих навчальних закладах Європи та Північної Америки, з якими університет тісно співпрацює.
За результатами зустрічі учні виявили неабиякий інтерес до отриманої інформації та перспективи навчання у НУБіП України, а також зацікавилися Днем відкритих дверей в університеті.
Кафедра біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого висловлює щиру подяку директору школи Лях Марії Олександрівні за надану можливість у проведенні зустрічі, технічну допомогу та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Завідувач кафедри біохімії
імені академіка М.Ф. Гулого,
професор Віктор Томчук
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook