СПІВПРАЦЯ МІЖ ФАКУЛЬТЕТОМ ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ НУБІП УКРАЇНИ ТА КОМПАНІЄЮ "SYSTEM SOLUTIONS"

15 березня 2017 року

Викладачі факультету землевпорядкування, зокрема, кафедри геодезії та картографії (Жук Олексій Павлович, Опенько Іван Анатолійович, Шевченко Олександр Вікторович) та кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі (Дроздівський Олег Петрович) на запрошення голови відділу геодезії компанії "System Solutions"Михайла Михайловича Туряниці, відвідали першого та найкрупнішого в Україні оператора GNSS-мережі.


Представниками компанії було запропоновано та впроваджено налаштування і оновлення програмного забезпечення для наявних на факультеті двох GPS приймачів  марки Leica GX1230 GG відповідно до нової системи координат УСК 2000 (на безоплатній основі).
 
Також факультету землевпорядкування НУБіП України для навчання студентів компанія "System Solutions" подарувала річну підписку для двох GPS приймачів для роботи в мережевому RTK, необмеженому завантаженні RINEX даних, створення віртуальних RINEX, та автоматичній обробці даних супутникових спостережень. Керівництво та викладачі факультету землевпорядкування НУБіП України, особливо хочуть подякувати Михайлу Михайловичу Туряниці за значний вклад у розвиток навчального процесу майбутніх фахівців землеустрою та геодезії.



старший викладач кафедри геодезії та картографії,
к.е.н. Опенько Іван Анатолійович

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook