Факультет тваринництва та водних біоресурсів: профорієнтація триває

11 березня 2017, 22:57

   Збільшення контингенту студентів - це першочергове завдання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Одним із етапів вирішення якого є проведення профорієнтаційної роботи серед учнів 10-11 класів. Викладачі нашого факультету поширюють серед учнів випускних класів інформацію про наш університет та факультет тваринництва та водних біоресурсів.

   Відповідно до плану профорієнтаційної роботи було здійснено профорієнтацію серед випускників шкіл міста Запоріжжя.

   Завідувач кафедри гідробіології та іхтіології Петро Шевченко відвідав Запорізьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №29, де ознайомив учнів 10-11 класів із структурою та перевагами навчання в НУБІП України, умовами вступу на спеціальності факультету у 2017 році.

   Учні з цікавістю вислухали інформацію про спеціальності університету та переваги повної вищої освіти в сучасних умовах.

  В ході зустрічі учні цікавилися днем відкритих дверей в НУБіП України, умовами проживання в гуртожитках та державною формою навчання.

   Наступна зустріч відбулася з учнями – випускниками Запорізької гімназії №28.

   До учнів була доведена інформація про спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», умови прийому на навчання, перелік конкурсних предметів у сертифікатах ЗНО. Випускники гімназії вислухали інформацію про НУБіП України, його роль у підготовці кваліфікованих кадрів, про теоретичну та практичну підготовку на факультеті та подальші можливості працевлаштування.

  Вході проведення зустрічей учням продемонстровано відеоролик «Один день з життя факультету», який справив гарне враження про наш факультет, професорсько-викладацький склад, матеріально-технічну базу не лише серед учнів, але й серед вчителів.

 Крім того, учням було представлено доповідь про можливість стажування студентів НУБіП України за кордоном, продовження навчання в магістратурі та аспірантурі.

  По завершенню зустрічей було здійснено анкетування учнів про зацікавленість навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

   Висловлюємо подяку директорам вищезгаданих шкіл, зокрема Федоту Миколайовичу Тимошенку – директору Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №29 та Ірині Миколаївні Бурмі - директору Запорізької гімназії №28 за надану можливість та сприяння проведення зустрічей і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Н. Марценюк,

доцент кафедри гідробіології та іхтіології

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook