Поєднання теорії і практики у ветеринарній медицині. Інформація з Х-го Міжнародного Молочного конгресу

4 березня 2017 року

Викладачі кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин упродовж 3–4 березня 2017 року брали участь у роботі  Х Міжнародного Молочного конгресу, організаторами якого виступили Всеукраїнська аграрна рада та Асоціація виробників молока України.
На секціях конгресу обговорювались питання стратегії ведення молочного бізнесу (секція 1), технології виробництва молока (секція 2), ветеринарії (секція 3), викликів, стратегії та інновацій молокопереробного бізнесу (секція 4). В роботі конгресу приймали участь депутати Верховної ради України, бізнесмени, керівники компаній, господарств, виробничники, викладачі ВНЗ та студенти.
Секція 3 – «Ветеринарія» – користувалась великим і постійним інтересом учасників. Доповідачі з різних країн (Республіка Білорусь, Ізраїль, Польща, Португалія, США, Україна) представили широкий перелік матеріалів з актуальних питань, в яких  поєднали сучасні наукові досягнення ветеринарної медицини та їх використання в практиці для діагностики і лікування хвороб тварин на молочних комплексах.

читати далі...

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook