Учні шкільних лісництв Київщини – майбутні студенти НУБіП України

4 березня 2017 року
ННІ ЛіСПГ

Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства активно продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів шкільних лісництв України. Саме такі молоді люди, які з шкільної парти усвідомлюють значення слів Максима Рильського: "Той, хто любить паростки кленові, хто діброви молоді ростить, сам достоїн людської любові, бо живе й працює для століть...", мають сформувати майбутню еліту лісової галузі України. 

Цього разу інститут гостинно запросив до себе учнів та керівництво шкільних лісництв Київщини, а саме представників Пилиповицького учнівського лісництва Бородянського центру юнацької та учнівської молоді (директор – Двораківська Наталія Анатоліївна) та Дорогинського учнівського лісництва Фастівського районного еколого-етнографічного центру (директор – Остапчук Світлана Володимирівна). 

У стінах найстарішого в Україні навчального закладу лісівничого профілю майбутніх лісівників привітав директор інституту проф. Петро Лакида та директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва проф. Роман Василишин, які розповіли гостям історію створення освітнього закладу, представили освітню і наукову складову діяльності інституту та презентували матеріально-технічну базу.

У презентації інституту активну участь також взяли завідувач кафедри біології лісу та мисливствознавства доц. Наталія Пузріна та завідувач кафедри технології лісогосподарського виробництва проф. Володимир Гриб, який і організував цю зустріч в НУБіП України.

У ході зустрічі гостям будо організовано екскурсію у Музей лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салкагського, тепличний комплекс ботанічного саду НУБіП України та навчальні лабораторії інституту. 

Заступник директора ННІ ЛіСПГ

 

В. Миронюк

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook