Олексій Копитов став кращим серед студентів університету в агрономії

4 березня 2017 року

     Відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Агорономії», участь в якій взяли 85 студентів ОС «Бакалавр» та «Магістр». Відкрив олімпіаду декан агробіологічного факультету професор Віктор Забалуєв, який привітав студентів та побажав їм успіхів.

 

     Для проведення олімпіади було створено розпорядженням деканату оргкомітет в кількості 9 осіб досвідчених викладачів. Головою комісії призначено доцента кафедри рослинництва Людмилу Єрмакову.

 

     Теоретичні завдання були адаптовані до вимог МОНУ та завдань, окреслених «Програмою підготовки до ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Агорономії», яка буде проходити в Миколаївському національному аграрному університеті. Роботи шифрувалися, що забезпечило об’єктивну оцінку результатів.

     Досить плідно працювали студенти і над виконанням практичних завдань, підготовлених кафедрами. Це колекції насіння польових культур та трав, шкідників, хвороб, бур’янів, добрив; рослин для визначення культур за морфологічними ознаками, зразків зерна різних культур для визначення типового складу і технологічних показників його якості. 


 

     Для участі у олімпіаді ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агорономія» допускається 5 студентів від кожного ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації. Саме тому тому визначено 6 переможців І туру:

І місце – Копитов Олексій (ОС «Магістр»); 
ІІ місце – Кисильчук Андрій (ОС «Магістр»); Федів Роман (ОС «Магістр»); 
ІІІ місце – Корнійчук Олена (ОС «Бакалавр»); Момотюк Людмила (ОС «Бакалавр»); Даниленко Арсен (ОС «Магістр»). 

 

     Дякуємо за участь всіх студентів-учасників – І туру з «Агрономії» та вітаємо переможців і зичимо їм творчих успіхів та перемоги на наступному етапі.

Тарас Малаховський 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook