Викладачі ФАМ зустрілися зі старшокласниками Ставищ: важливо своєчасно інформувати про умови вступу до вишу і перелік його спеціальностей

28 лютого 2017 року

     Представники факультету аграрного менеджменту професори Руслан Буряк (кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі), Леся Забуранна (кафедра менеджменту ім. Й.С. Завадського), доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Сергій Кузьменко та старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олена Четверик побували у смт Ставище, що на Київщині. Вони зустрілися з одинадцятикласниками Ставищенського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – педагогічний ліцей» №1 і Cтавищенського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – юридичний ліцей» №2 імені О.С. Паланського.

     Інтерес до інформації про Національний університет біоресурсів і природокористування та факультет аграрного менеджменту виявили майже 80 майбутніх випускників, які прийшли на зустріч. Вони отримати детальну інформацію про спеціальності «Маркетинг», «Менеджмент» та спеціалізацію «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» і переваги навчання в НУБіП, до яких належать сучасна матеріально-технічна база, великий науковий потенціал, кваліфікований професорсько-викладацький склад, можливість пройти виробниче стажування за кордоном, широкий спектр спільних навчальних програм (Erasmus+ та ін.) із вишами Польщі, Словаччини, Чехії, Франції та інших країн, що передбачають в т.ч. і отримання подвійних дипломів. 

    Школярам розповіли про можливості всебічного розвитку творчих та спортивних здібностей в нашому університеті, а також перспективи подальшого працевлаштування в провідних українських та світових аграрних компаніях. Учні обох шкіл отримали буклети про університет, інформацію про правила прийому на 2017 рік та особливості вступної кампанії.

     Викладачі факультету аграрного менеджменту під час цієї поїздки побували також у Ставищенській центральній районній бібліотеці, керівництву якої надали презентаційні матеріали про університет та факультет. Окремо пройшли зустрічі з директорами шкіл, які відмітили: понад 10 їхніх випускників шкіл навчаються в НУБіП та наголосили на важливості своєчасного інформування про умови вступу до вишу і перелік спеціальностей. 

Ярослава Ларіна,
завідувач кафедри
маркетингу та міжнародної торгівлі 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook