В університет для підвищення кваліфікації завітали керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби та лікарі ветеринарної медицини-токсикологи

21 лютого 2017, 15:00

З 20 лютого 2017 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за двома напрямами «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби» і «Завідувачі лабораторіями, завідувачі секторами, головні, провідні фахівці, лікарі ветеринарної медицини-токсикологи з атомно-адсорбційної спектрометрії та газової хроматографії».

В перший день занять на факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації приймали заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти, к.вет.н., доцент Бойко Григорій Васильович і доцент кафедри анатомії та гістології  імені академіка В.Г. Касьяненка Стегней Микола Михайлович. Були преведені заняття «Післядипломна освіта лікарів ветеринарної медицини» та «Музейна справа у ветеринарній медицині».

В розрізі занять Бойко Г.В. провів профорієнтаційну роботу серед слухачів. Їх як роботодавців було ознайомлено з особливостями вступу до НУБіП України та перевагами навчання в нашому університеті. Також наголошено про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти.

Увагу слухачів було акцентовано на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.
 

Заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань

післядипломної освіти,кандидат ветеринарних наук, доцент  Бойко Г.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook