Завідувач кафедри представив університет і агрохімічну спеціальність на Міжнародному семінарі «Угорський та український досвід АПК»

20 лютого 2017 року

     «Виробництво має базуватися на науці» - ці слова не раз звучали у виступах на науково-практичних конференціях та семінарах завідувача кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, професора Бикіна Анатолія Вікторовича. Сьогодні думка відомого вченого-агрохіміка й успішного ініціативного практика цікавить багатьох передових виробників у галузі рослинництва.
   Так, у лютому компанія «Агробудівельний альянс «Астра» за підтримки Посольства Угорщини в Україні провела Міжнародний семінар «Угорський та український досвід АПК», на якому Анатолій Вікторович представляв Національний університет біоресурсів і природокористування України, а також агрохімічну спеціальність. Відкривав семінар Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні д-р Ерно Кешкень.

На цьому зібранні були представлені доповідачами й обговорені об’ємні питання стану, історії й розвитку агропромислового комплексу різних країн світу - Угорський досвід, Європейська сільськогосподарська політика (результати застосування в Угорщині), Євроінтеграція України в сільському господарстві. Політика АПК на 2017 р.

      Представлені були також виступи виробничого й науково-виробничого характеру, стосовно обробітку ґрунту, технологій вирощування культур, зокрема системи удобрення й засоби оптимізації живлення.

Доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна
Пасічник Н.А.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook