Робочі зустрічі та відбір в рамках співпраці НУБіП України та УПН Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина)

20 лютого 2017 року

 

13-15 лютого 2017 р. в рамках угоди про співпрацю НУБіП відвідали партнери з Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) пан професор, доктор Й.Хольцнер та пані професор, доктор І.Сметанська.
Німецькі колеги обговорили з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею, деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком, координатором програми Наталією Передерій нагальні питання щодо подальшого успішного розвитку магістерської програми.
В рамках програми перебування паном Хольцнером було проведено робочу зустріч з проректором з навчальної і виховної роботи С. Квашею з питань інтерактивних систем навчання в Європі, де німецький колега поділився досвідом рідного університету в цьому напрямку. Активними учасниками зустрічі були декан факультету аграрного менеджменту А. Остапчук, декан економічного факультету А. Діброва, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку В. Коваленко, начальник навчально-методичного відділу Л. Кліх, завідуючий кафедрою автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка В. Лисенко, координатор співпраці з Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф Н. Передерій.
Також в ці дні відбувся відбір на стажування на практичному навчальному семестрі в УПН Вайєнштефан-Тріздорф, який складається з письмової частини та співбесіди. Відбір проводили партнери з німецького вишу – пан Й.Хольцнер, пані І. Сметанська та керівник офісу «ДААД-Україна» – пані Г.Ціммерманн.
Наталія Передерій, 
координатор програми

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook