Визначилися переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»)

18 лютого 2017 року

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 09.12.2016 р. №1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016-2017 навчальному році» та наказу ректора НУБіП України від 20.12.2016 р. №1277 на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України 15 лютого 2017 року був проведений І-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»).
З цією метою розпорядженням декана факультету Цвіліховського М.І. (№15 від 14.02.2017 р.)  був створений робочий оргкомітет у такому складі: заступник декана факультету ветеринарної медицини, доцент Данілов В.Б., професор кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Калачнюк Л.Г., доцент кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В.Г. Касьненка Стегней Ж.Г., доцент кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Стегней М.М., доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин Журенко О.В., доцент кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Мельник М.В., доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин Свириденко Н.П., доцент кафедри біології Курбатова І.М., які розробили тестові завдання для учасників олімпіади та оцінили рівень знань учасників олімпіади.

До тестових завдань входили питання з таких дисциплін: зоології; генетики; мікробіології; біохімії; фізіології; гістології і анатомії тварин.
У І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»)  прийняли участь 70 студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини освітнього ступеня «Бакалавр».

 

Конкурсну комісію, яка оцінювала роботи студентів, очолив заступник декана факультету ветеринарної медицини Данілов В.Б.

 
Трійку призерів склали:

І місце – Ярмак Марія Володимирівна; ІІ місце – Лободіна Лідія Сергіївна; ІІІ місце – Лесів Анастасія Миколаївна.
Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») і бажаємо успіхів у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 12 – 14 квітня 2017 року на базі Миколаївського національного аграрного університету.
 

Заст. декана факультету
ветеринарної  медицини Деркач С.С.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook