Профорієнтація: представники економічного факультету відвідали школи Миронівки

19 лютого 2017 року

     16 лютого 2017 року декан економічного факультету Анатолій Діброва, доценти Олексій Муравський та Іван Андросович зустрілися з одинадцятикласниками Миронівських ЗОШ №1 і №3 та побували у комунальному закладі Миронівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей».

 

     Учні зацікавлено переглянули інформаційний ролик про НУБіП, його факультети та спеціальності підготовки фахівців. Анатолій Діброва розповів про переваги навчання на економічному факультеті, його матеріально-технічну базу, участь молоді у фестивалі студентської науки, наукових гуртках, спортивних та культурно-масових заходах факультету і університету, умови студентського побуту та дозвілля, можливості виїзду за кордон в рамках програм співробітництва з іноземними навчальними закладами та підприємствами тощо. 

 

     Випускники шкіл отримали буклети, флаєри з інформацією про спеціальності, вступні іспити, форми та умови навчання. У свою чергу учні, які виявили бажання навчатися на економічному факультеті, заповнили анкети та отримали запрошення на День відкритих дверей.

 

 

 

     Представники НУБіП зустрілися також з головою Миронівської районної державної адміністрації Ігорем Черногодом та його першим заступником Костянтином Ждановим і обговорили подальшу співпрацю щодо підготовки фахівців та укладання угоди про співробітництво з загальноосвітніми навчальними закладами району.

В. Нагорний,
заступник декана економічного факультету
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook