Зустріч перед Стрітенням

15 лютого 2017 року

Новочорторийський державний аграрний технікум вважається одним з найстаріших навчальних закладів Житомирської області. Одним із найбільших за кількістю студентів є відділення ветеринарної медицини, на якому закінчують навчання 75 майбутніх молодших спеціалістів, а у перспективі - цьогорічних абітурієнтів факультетів ветеринарної медицини України. У переддень Стрітення на зустріч із студентами відділення завітали викладачі кафедри фармакології та токсикології НУБіП України асистент Палиця Юлія Василівна та доцент Іщенко Вадим Дмитрович.

Студентам-випускникам відділення ветеринарної медицини було показано презентацію факультету ветеринарної медицини НУБіП України і ознайомлено із здобутками колективу та кожної із кафедр факультету. Були показані можливості доступу до освітніх матеріалів, практичної підготовки, зокрема клінічної, та долучення до міжнародних програм, способи організації і проведення дозвілля студенів під час навчання у Києві.
Отримана інформація зацікавила багатьох присутніх у залі, тому після презентації були надані відповіді на запитання, більшість яких стосувалися умов проживання студентів, можливостей практики у клініці факультету та клініках міста Києва, правил вступу для студентів-випукників коледжів та технікумів та інші, жодне з яких не залишилося без відповіді.


Від імені факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України було висловлено подяку завідувачу відділення ветеринарної медицини Павлючик Ларисі Миколаївні та керівництву технікуму за надану можливість поспілкуватися із випускниками, а також висловлено сподівання на те, що при виборі місця продовження навчання більшість майбутніх студентів зроблять його на користь столичного факультету.
 

Доцент кафедри фармакології та токсикології Бойко Г.В.
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook