Запрошуємо на стажування в університет Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg

13 лютого 2017 року

Шановні науковці, викладачі та аспіранти!

Запрошуємо бажаючих долучитися до групи,
яка виїжджає на стажування в один з провідних найсучасніших
університетів Німеччини Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg

http://www.uni-magdeburg.de/ 

Тема стажування:
«Організація навчального процесу, інноваційні методи та підходи в навчанні:
досвід 
Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg»
30 квітня – 10 травня 2017 р.

Свідоцтво на 108 годин 

Трансфер, екскурсійне та готельне обслуговування забезпечує
туристична компанія «Алголь» (м. Львів) 

ЗАГАЛЬНА ПРОГРАМА ТРАНСФЕРУ
Львів-Дрезден-Лейпциг-Магдебург-Потсдам-Берлін-Львів

1-й день. 30.04.2017 Неділя. Виїзд зі Львова о 15.00. Нічний переїзд в Дрезден.  
2-й день. 01.05.2017 Понеділок. Прибуття вранці в Дрезден. Позааудиторна робота. Поселення в транзитному готелі на шляху до Лейпцига. Ночівля.
3-й день. 02.05.2017 Вівторок. Сніданок. Переїзд у Лейпциг. Позааудиторна робота. Переїзд в Магдебург. Поселення. Ночівля.
4-й день. 03.05.2017 Середа. Сніданок. Прибуття в університет. Стажування (аудиторна робота). Ночівля. 
5-й день. 04.05.2017 Четвер. Сніданок. Стажування (аудиторна робота). Культурна програма. Ночівля.
6-й день. 05.05.2017 П’ятниця. Сніданок. Стажування (аудиторна робота). Ночівля.
7-й день. 06.05.2017 Субота.  Сніданок. Позааудиторна робота. У вільний час факультатив в Ганновер. Ночівля.
8-й день. 07.05.2017 Неділя. Сніданок. Позааудиторна робота. У вільний час факультатив в Веймар-Ерфурт. Ночівля.
9-й день. 08.05.2017 Понеділок. Сніданок. Виселення. Стажування. Переїзд в Потсдам. Позааудиторна робота. Переїзд в Берлін. Поселення в готель. Ночівля.
10-й день. 09.05.2017 Вівторок. Сніданок. Позааудиторна робота. Вільний час у Берліні. Нічний переїзд у Львів.
11-й день. 10.05.2017 Середа. Прибуття у Львів до 15.00.
8 ночей у готелі, 2 нічні переїзди.

Аудиторну частину стажування проводять провідні професори університету англійською мовою.
По завершенню, видається стандартне свідоцтво про проходження стажування (TEILNAHMEBESCHEINIGUNG).Свідоцтво повністю на німецькій мові з печаткою Zentrum für wissenschaftliche Weiterbildung університету. Бажаючим надсилається примірник для ознайомлення.  

УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ТРАНСФЕРУ ТА СТАЖУВАННІ

Загальна вартість участі у програмі складає гривневий еквівалент 595 євро, до якої входить сплата послуг туроператора, який забезпечує трансфер та готельне обслуговування учасників стажування (гривневий еквівалент 495 євро) та ще 100 євро сплачується по прибуттю в Магдебург на рахунок університету.
Консульський збір, послуги візового центру та страхування до вартості участі у програмі не входять та додатково самостійно сплачуються у відповідні інституції.
Трансфер, проживання та організацію вільного часу учасників стажування забезпечує туристична компанія «Алголь» (www.algol.com.ua).Вартість послуг складає гривневий еквівалент 495 євро, куди входить трансферкомфортабельним  автобусом за визначеним маршрутом, проживання в готелях три-чотири зірки зі сніданками у двомісних номерах.
Бронювання місця учасника групи здійснюється за умови попередньої сплати частини від вартості послуг туроператору «Алголь» в еквіваленті 100 євро згідно рахунку, який буде виставлено туроператором. У випадку, якщо учасник з якоїсь причини відмовився від участі у програмі, вартість бронювання не повертається. Виняток – відмова консульства Німеччини видати візу. Залишок суми, еквівалент 395 євро, сплачується на рахунок туроператора після отримання візи. Туроператор надає відповідний договір про надання своїх послуг. Кожний учасник укладає індивідуальний договір на обслуговування з туроператором «Алголь».
Факультативні екскурсії та вхідні білети в музеї сплачуються додатково. Бажаючі мають можливість замовити туроператору «Алголь» факультативні екскурсії за додаткову плату. Перелік факультативних екскурсій надсилається туроператором при укладанні договору.
Оформлення віз та відряджень відбувається за офіційним запрошенням Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg.
Учасникам стажування запрошення на стажування та документи від туроператора для оформлення візи надаються після сплати бронювання місця в групі та укладення відповідного договору з туроператором.
Увага! Учасники стажування можуть брати з собою супроводжуючих. Супроводжуючі особи оформлюють туристичні візи, їм запрошення на стажування не надаються.

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВІЗИДля отримання візи необхідно підготувати наступні документи: паспорт громадянина України, закордонний паспорт, довідка з місця роботи із зазначенням середньої заробітної плати за останні 6 місяців, довідка з банку по залишку на рахунку (з розрахунку 50 євро на день перебування за кордоном), медична страховка для виїзду за кордон. Після отримання заявки, учаснику буде надіслано перелік документів, які необхідно підготувати для подання на отримання візи.
Всі учасники, які планують взяти участь у стажуванні, повинні надіслати заявку та скановану копію першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: [email protected] до 27 лютого 2017 р.!
Тема листа: Стажування-травень Магдебург Прізвище та Ім'я учасника
Вкладені файли, які будуть відіслані на електронну адресу, повинні мати обов'язкові назви, а саме:
Заявка прізвище (учасника);
Паспорт прізвище (учасника).

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook