Фінансова ситуація, підготовка до конференції трудового колективу та господарські питання – у центрі уваги ректорату

13 лютого 2017 року

     13 лютого під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Головним питанням наради стало планування роботи на найближчий період, зокрема обговорювалися прийом делегації Чеської Республіки, проведення засідань ректорату, вченої ради, конференції трудового колективу тощо.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про підготовку ректорських зрізів знань для магістрів, які пройдуть в цьому місяці.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про хід ремонтних робіт в університеті. Йдуть поточні ремонти в гуртожитках № 2, 8, нагальної заміни потребують деякі вікна в корпусі №2, на цьому тижні розпочнеться монтаж крісел в актовому залі корпусу №3.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про роботу над бюджетом університету на 2017 рік. Очікуємо фінальні цифри з 15 лютого. Проте попередні дані свідчать про те, що доведеться більш ефективно реалізовувати програму енергозбереження, економити.

     Вчений секретар Оксана Барановська представила проекти порядків денних засідань ректорату, вченої ради та конференції трудового колективу.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін представив результати економії енергоресурсів у січні. Загалом же у першому місяці року ми зекономили близько 3,3 мільйонів гривень. Значно вдалося це зробити по теплу і воді. Що ж до електроенергії, то в корпусах її використано в 3,5 рази менше, ніж в січні 2016 року, проте в гуртожитках зекономити не вдалося – там її спожили на 50% більше. Отже, було прийнято рішення протягом двох тижнів провести тематичні наради в колективах факультетів і ННІ, на яких акцентувати увагу на необхідності економії.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Валерію Іщенку – підготувати проект благоустрію території біля корпусу №3. Вадиму Ткачуку – сформувати план зустрічі делегації Чеської Республіки, провести нараду з ефективності діяльності госпрозрахункових підрозділів. Сергію Кваші – контролювати підготовку до проведення олімпіади з хімії, посилити профорієнтаційну роботу, додатково вивчити можливості проведення внутрішньоуніверситетського ЗНО.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook