Футбол в НУБіП – це більше, ніж гра

10 лютого 2017 року

     На сучасному етапі розвитку української вищої школи особливої актуальності набуває проблема покращення здоров’я студентської молоді – адже лише гармонійно розвинута, здорова людина спроможна адекватно відповідати на всі виклики суспільства та якісно працювати і реалізувати будь-які проекти.
     В НУБіП України значна увага приділяється як питанням стратегічного планування, так і тактичним аспектам розвитку студентського спорту.

     Днями до нашого університету завітав колишній випускник, а нині депутат Київської обласної ради Леонід Джужик, який є ініціатором створення футбольного клубу та спортивної школи «Любомир» на Київщині. Одним із головних завдань він вважає популяризацію даного виду спорту серед широкого загалу студентської молоді та залучення її до активних форм здорового способу життя. За його словами, найважливіше – це зробити правильний перший крок, знайти однодумців та зацікавити інших людей і переконати їх в тому, що мрія може перетворитися на реальність. Але футбол – це не тільки гра і мрія багатьох хлопчиків з дитинства, радість перемог і гіркота поразок. Те, що бачать глядачі на трибунах – це тріумф важкої праці спортсменів і тренерів, організаторів та спонсорів. Тому сприяння в проведенні внутрішніх змагань в учбових закладах повинно стати пріоритетом у спільній діяльності.

     Результатом домовленості між ректором Станіславом Ніколаєнком та Леонідом Джужиком є створення футбольного клубу, що забезпечить підготовку футбольного резерву, підвищить рівень студентського футболу, пропагуватиме здоровий спосіб життя і мислення молоді, а також створить необхідні умови для спортсменів. Тому з упевненістю можна сказати, що майбутнє молодих спортсменів в надійних руках.

Анатолій Остапчук,
декан факультету аграрного менеджменту
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook