ЗАПРОШУЄМО ДО ПУБЛІКАЦІЇ ПРАЦЬ У ЗАРУБІЖНИХ ВИДАННЯХ

7 лютого 2017 року

З метою публікації напрацювань у цитованих виданнях наступні можливі варіанти журналів:
1. Журнал факультету ветеринарної медицини Стамбульського університету.
Журнал факультету ветеринарної медицини Стамбульського університету є міжнародним і рецензованим для публікації оригінальних повнотекстових наукових статей, коротких повідомлень, оглядів, тематичних звітів з усіх аспектів ветеринарної медицини, зокрема, клінічної ветеринарної медицини, добробуту тварин, питаннь генетики, зоонозів, ветеринарної охорони здоров'я, гігієни та технологій і т.д.
Журнал індексується у Scopus, Animal Breeding Abstracts, CAB Abstracts, Dairy Science Abstract, Index Veterinarius, Turkey Citation Index.
Журнал регулярно видається з 1975 року. Від авторів не вимагається ніяких видатків за опубліковані сторінки.
Статті можуть бути представлені в електронному вигляді, надіславши їх електронною поштою до журналу ([email protected]).
Процес перевірки і редакційні процедури оцінки представлених рукописів будуть завершені протягом тижня після дати подання. Потім рукопис направляється двом рецензентам. Для більшості з рукописів перший оглядовий результат від рецензентів направляється автору протягом 4-х тижнів, а остаточне рішення приймається протягом 7 тижнів після дати подання статті.
Автори можуть перевірити стан своїх рукописів на головній сторінці сайту журналу (http://vetjournal.istanbul.edu.tr/index-en.html)
Статті, опубліковані у журналі факультету ветеринарної медицини Стамбульського університету, також можна отримати безкоштовно, скачавши з веб-сайту журналу, який зазначено вище.
2. Щомісячний журнал "Magyar Allatorvosok Lapja" (журнал угорських ветеринарів).
Журнал був заснований в 1878 році, так що в даний час публікується вже 138-ий рік.
Угорськомовні колеги, які живуть в Україні можуть надати допомогу у перекладі статей.
 

Керівник міжнародних програм
факультету ветеринарної медицини
М. Галат

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook