Якісна юридична освіта – запорука успішного майбутнього

2 лютого 2017 року

      01 лютого 2017 року доцент кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету НУБіП Гелич Алла Олександрівна відвідала спеціалізовану школу № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій м. Києва, де провела тематичну лекцію «Якісна юридична освіта – запорука успішного майбутнього».


     У ході проведення даного заходу учням було роз’яснено про важливість юридичної освіти, оскільки дана галузь вищої освіти є ключовою в існуючій соціально-економічній ситуації в країні. Будівництво правової держави, реформи політичної і судово-правової системи потребують розвитку юридичної освіти. І це не випадково, оскільки в сучасних умовах підвищується роль освіти в соціальному розвитку, що вимагає пошуку нових систем освіти, більш демократичних, диверсифікованих, результативних з позицій інтересів суспільства.\


     Після лекції старшокласники були поінформовані про місце та роль Юридичного факультету в структурі НУБіП, про його основні напрямки діяльності, особливості навчального процесу, перспективи подальшого працевлаштування студентів.


   Проведений захід сприяв налагодженню співпраці між Юридичним факультетом Національного університету біоресурсів і природокористування України та спеціалізованою школою № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій м. Києва і більш детальному знайомству учнів з Юридичним факультетом НУБіП.

Алла Гелич,
доцент кафедри теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook