Кафедра технологій виробництва молока та м’яса: активна профорієнтаційна робота триває!

2 лютого 2017 року

     Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, тобто поєднання особистих і загальних інтересів.
     Науково-педагогічні працівники кафедри технологій виробництва молока та м’яса активно продовжують профорієнтаційну роботу у різних регіонах України. Завідувач кафедри професор Угнівенко А.М. та доцент Носевич Д.К. запросили до навчання на факультет тваринництва та водних біоресурсів випускників Кошарівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ" Конотопського району та Конотопських ЗОШ І-ІІІ ступенів №12, 13 і 14 Сумської області.

     Доцент Антонюк Т.А. зустрічалася з випускниками Бершадського району Вінницької області, а саме Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Війтівської, Флоринської, Великокиріївської, Джулинської та Шляхіської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Учнів ознайомлено з перевагами навчання у НУБіП України, умовами вступу до університету, матеріально-технічною базою факультету тваринництва та водних біоресурсів, умовами проживання в гуртожитку.

     На зустрічі зі старшокласниками та педагогічним колективом Парафіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів професор Костенко В.І. розповів про історію та структуру НУБіП України, особливості навчання та бази навчально-виробничих практик, можливості майбутнього працевлаштування.

     Доцент Маценко М.І. зустрічався з випускниками Мельниківського НВК "ДНЗ – ЗНЗ І-ІІІ ст." Чорнобаївського району Черкаської області та Іркліївського професійного аграрного ліцею. Він зазначив, що вища освіта, яку надає університет, саме завдяки своїй систематизованості та мінімізації базових знань, дає той необхідний набір понять, фактичних знань і практичних навиків, без яких будь-яка людина здається беззбройною і беззахисною в сучасному світі. Ті, хто хоче отримувати знання, виходять зі стін університету готовими кваліфікованими фахівцями.

     Доцент Кос Н.В., відвідавши середні ЗОШ №280 та № 305 м. Києва, ознайомила випускників цих шкіл з інформацією про НУБіП України в цілому і факультетом тваринництва та водних біоресурсів зокрема надавши вичерпні відповіді на запитання майбутніх вступників. 

     Для заохочення кращої талановитої молоді до вступу на факультет доцент Коропець Л.А. завітала на зустріч до Чорнотицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Сосницького району, Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Чернігівської області, Шостинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Сумської області та Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової. На зустрічі вона ознайомила випускників із правилами вступу на 2017 рік, можливостями навчання та проходження виробничих практик за кордоном, реалізації свого творчого та фізичного потенціалу.

     В ході проведених зустрічей представлена інформація викликала жваву зацікавленість, велику кількість запитань зі сторони майбутніх абітурієнтів. 
     У свою чергу, ми висловлюємо щиру подяку директорам вище перерахованих шкіл та коледжів за можливість проведення профорієнтаційної роботи, а також сподіваємося на подальшу плідну співпрацю, адже мета у нас одна – виховання аграрної еліти України.

Т. Антонюк,
доцент кафедри
технологій виробництва молока та м’яса  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook