Ректорат спланував роботу університету на тиждень

23 січня 2017 року

     23 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Як повідомив керівник університету, минулого тижня пройшли співбесіди з керівниками структурних підрозділів, за виключенням деканів факультетів тваринництва та водних біоресурсів та економічного, директорів Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК, Українського науково-дослідного інституту сільськогосподарської радіології, Науково-дослідного та проектного інституту стандартизації і технологій безпечної та органічної продукції (м.Одеса), які пройдуть на цьому тижні. Також сьогодні стартує семінар-навчання для членів ректорату і провідних науковців, участь в якому братимуть перший заступник міністра освіти і науки Володимир Ковтунець, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень та віце-президент Андрій Гуржій, відомі науковці та бізнесмени. 24 січня відбудеться позачергове засідання вченої ради університету, на якому розглядатимуться питання нарахування академічних стипендій, рейтинг науково-педагогічних працівників тощо. 31 січня – 1 лютого в своїх трудових колективах за діяльність у 2016 році звітуватимуть керівники структурних підрозділів, а 2 лютого відбудеться нарада із завідувачами кафедр.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів, що деканати факультетів і дирекції провели всю необхідну підготовчу роботу щодо нарахування стипендій. Він звернув увагу на те, що навчальний семестр починається згідно графіку – 6 лютого.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про підсумки візиту делегацію університету до Німеччини. Керівники студентського самоврядування та переможці агрополітичних дебатів мали змогу відвідати три університети, міністерство сільського господарства, познайомитися зі своїми колегами та започаткувати співпрацю.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт в університеті. Після підтоплення відновлюються аудиторії в навчальному корпусі №6, капітально ремонтується 45-а аудиторія в корпусі №1. На території триває санітарна чистка дерев.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін повідомив добру звістку. Науковці університету в цьому році отримають фінансування у розмірі майже 22 мільйонів гривень, проти 13 мільйонів минулого року. Однак невикористаний потенціал ще залишається і вже з наступного тижня розпочинається підготовка проектів для участі в конкурсі на фінансування в 2018 році.

     Підбиваючи підсумки ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – максимально активізувати профорієнтаційну діяльність, сформувати пересувну демонстраційну лабораторію наукових розробок та презентувати їх в райцентрах Київщини, провести підготовку аудиторного і лабораторного фонду до початку навчального семестру, внести пропозиції щодо перебудови навчального процесу з посиленням ролі практичного застосування отриманих теоретичних знань, провести соціологічні дослідження та визначити мотивацію студентів до навчання. Ігорю Ібатулліну – уточнити порядок підготовки засідань ректорату, вченої ради та нарад. Валерію Іщенку – узгодити план ремонтних робіт на 2017 рік.

     

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook