Визнання престижності університету на всеукраїнському рівні: факультет тваринництва та водних біоресурсів готується до проведення двох всеукраїнських олімпіад

14 січня 2017 року

     Одним із важливих показників визнання престижності університету є проведення на його базі міжнародних та всеукраїнських заходів різних рівнів, в тому числі і Всеукраїнських студентських олімпіад зі спеціальностей, за якими він здійснює підготовку фахівців.

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 9 грудня 2016 року №1495 наш університет обрано базовим для проведення ІІ етапу Всеукраїнських студентських олімпіад одразу із двох спеціальностей «Водні біоресурси та аквакультура» і «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», підготовка фахівців за якими здійснюється на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Цей високий успіх стався не випадково, адже минулого року факультет на високому рівні провів Олімпіаду з «Водних біоресурсів та аквакультури» про що отримав схвальні відгуки від самих учасників олімпіади із 14 ВНЗ України та представників Міністерства освіти і науки України. 

 

 

     Стосовно проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», то боротьба за право провести її в 2017-2019 рр. була дуже напруженою, адже окрім нашого університету ще 5 ВНЗ подали заявки і претендували на її проведення. Та завдяки тому, що факультет має потужну матеріально-технічну базу, навчальні, наукові та виробничі лабораторії, висококваліфікованих науково-педагогічних працівників (17 докторів наук, професорів, 2 академіки НААН України, 1 член-кореспондент НАН України, понад 40 кандидатів наук, доцентів) та понад 1000 студентів, – вибір впав саме на наш університет. 

     Нині факультет активно готується до проведення у квітні-травні цього року цих двох олімпіад, адже планується що у гості до нас завітають представники біле ніж з 25 ВНЗ України. Тож усі кафедри розпочали роботу над цим питанням. Нещодавно на факультеті відкрито нову сучасну мультимедійну залу, розпочато капітальний ремонт лекційної аудиторії 45 навчального корпусу №1, яку до початку олімпіади буде завершено і облаштовано сучасним технічним обладнанням, розпочато ремонт 49 аудиторії, де буде створено сучасну лабораторію кафедри біології тварин, створено комісії і робочі групи. Студенти факультету, які, до речі, минулого року посіли перші місця як в командному, так і в індивідуальному заліках, теж активно готуються до олімпіад.


 

     Тож, хочеться побажати усьому науково-педагогічному колективу факультету тваринництва та водних біоресурсів на високому рівні провести ці два ІІ етапи Всеукраїнських студентських олімпіад з «Водних біоресурсів та аквакультура» і «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» та щоб слава, традиції і визнання Національного університету біоресурсів і природокористування України поширювались по всіх теренах нашої країни.

Вікторія Мельник,
голова профбюро факультету
тваринництва та водних біоресурсів 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook