Ярмаркує Ніжинщина і ми разом з нею!

10 жовтня 2016 року

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці вся Ніжинщина оживає, торгує і веселиться – така вже традиція щорічного Покровського Ярмарку, який цього року святкують 8 жовтня. А для студентів та колективу інституту це чудова можливість як то кажуть «і на людей подивитися, я себе показати».

Експозиція від навчального закладу була насичена і різноманітна, і не дивно, адже маємо чим хизуватися і що продемонструвати: продукція навчально-науково-виробничого підрозділу (овочі, фрукти, зернові культури, мед), власні соління, смачні страви їдальні-кафе, наукові доробки науково-педагогічних працівників, спортивні, мистецькі нагороди і творчі цікавинки від студентів – фірмовий коровай, торт у вигляду центрального корпусу та багато іншого. А головне – це привітній і дружній колектив, який із задоволенням спілкувався з усіма прохожими, розповідав про інститут, роздавав рекламні матеріали про навчальний заклад. Бо вже склалася традиція і серед абітурієнтів, що Покровський Ярмарок – це ніби день відкритих дверей на рівні міста.

І хоча погода не змогла подарувати теплої, золотої осені, та у серцях всіх учасників залишаться теплі враження від Покровського Ярмарку та бажання повертатися на нього знову і знову.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook