Дуальна освіта: закордонний досвід

26 жовтня 2016 року

25 та 26 жовтня у Києві відбувся семінар на тему: «Участь неурядових організацій в системі підготовки фахівців для сільського господарства та розвитку сільських територій» у рамках Європейської програми технічної допомоги TAIEX.

Організаторами семінару були Європейська Комісія, Державна установа «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» та Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Своїм досвідом дуальної освіти з присутніми поділилися європейські експерти з Хорватії, Німеччини і Польщі. Учасниками семінару від навчального закладу стали заступник директора з навчально-виховної роботи Василь Кулик та декан факультету економіки. менеджменту та логістики Наталія Царук.

Семінар був змістовним, цікавим і корисним. Після кожного виступу експертів велася жвава дискусія, обговорення проблем та обмін ідеями.

Сподіваємося, що цей захід стане ще одним кроком до активного запровадження дуальної системи підготовки фахівців для аграрного сектору економіки в Україні загалом та в інституті зокрема.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook