Твій професійний вибір

12 листопада 2016 року

11 листопада студенти інституту стали учасниками «марафону співбесід» для молодих фахівців «Твій професійний старт», який проходив в рамках Міжнародної виставки сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО 2016».

Протягом останнього дня виставки молоді спеціалісти без досвіду роботи мали можливість зустрітись з провідними компаніями, які практикують набір молодих спеціалістів і готові допомогти молоді набути практичних навичок та стати спеціалістами високого рівня. На першу зустріч студентів з роботодавцями приїхали представники таких вагомих компаній, як ТОВ «Імперія-Агро», Agricom Group, «Індустріальна Молочна Компанія», компанія «Полетехніка», Cygnet Agrocompany. Дані компанії вже сьогодні готові працевлаштувати молодих економістів, менеджерів, механіків та енергетиків або взяти на практику студентів із забезпеченням їх стипендією. У ході заходу відбулось продуктивне спілкування з представниками компаній.

Після офіційної частини заходу для студентів було організовано екскурсію павільйонами виставки, в яких провідні компанії з радістю презентували себе і демонстрували новинки техніки та обладнання. Щиро вдячні організаторам за надану можливість та сподіваємося на успішне продовження даної ініціативи.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook