Профорієнтація в режимі нон-стоп

11 грудня 2016 року

Профорієнтаційна робота в інституті не зупиняється ніколи. Викладачі і студенти постійно використовують нові цікаві форми спілкування з майбутніми абітурієнтами. Адже і самі правила прийому щороку мають певні зміни, про які потрібно знати заздалегідь.

Цього року в інституті створено робочі групи, які повністю взяли під свій контроль певні райони. Протягом 7-9 грудня однією із таких груп було здійснено профорієнтаційні виїзди до шкіл та середніх начальних закладів.

То ж про Ніжинський агротехнічний інститут цього тижня почули у 17 навчальних закладах Прилуцького, Ічнянського, Варвинського та Срібнянсього районів. Щиро вдячні адміністраціям та колективам шкіл за надану можливість, а учням за проявлений інтерес.

Надана інформація стосувалася спеціальностей підготовки, матеріального забезпечення, практичного навчання, соціально-побутових умов, правил прийому на 2017 рік. Також наголошувалося на перевагах навчання в інституті, серед яких: зручність транспортного сполучення, якісний кадровий склад, потужна матеріально-технічна база, студентські спортивні секції, художні гуртки, військова кафедра та перспективи агропромислового виробництва на рівні області і держави.

Важливо, що активними учасниками цих виїздів стали представники студентського самоврядування, які показали свій студентський погляд на рідний навчальний заклад. Тому спілкування мало дружній характер, бо рідні випускники шкіл тепер повернулися вже в складі агіт-бригади.

Нагадуємо, що продовжується набір слухачів на підготовчі курси.
Також запрошуємо всіх до нас на
День Відкритих дверей, який відбудеться 17 грудня об 11.00

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook