Вітання декана гуманітарно-педагогічного факультету із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим!

26 грудня 2016 року

Шановні колеги! Дорогі студенти!

Рік, що минає, був напружений, але багатий на події, нові досягнення, враження. Від прийдешнього року традиційно ми очікуємо змін на краще.

Від щирого серця вітаю Вас із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай рік новий принесе у справах успіх, подарує нові блискучі ідеї й допоможе їх втілити в життя, у сім’ї - добробут, щастя, злагоду. Нехай у наших родинах панує взаєморозуміння, у душах - спокій і впевненість, в Україні - мир. Змін - яскравих і трохи казкових; зростання - професійного і матеріального; знайомств - очікуваних і цікавих, оточення - красивого і благородного. Більшої впевненості у своїх силах, міцності духу і тіла, чесних перемог і загальної любові! Від кожного нового дня - лише хвилини радості, щастя, душевного спокою та рівноваги.

Бажаю, щоб Різдвяна Зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії! Нехай обійме Ваші оселі народжений Ісус, теплом зігріє Вифлеємська зірка, а Всевишній додасть життєвої наснаги.

Здобутків кафедрам, розвитку нашому, гуманітарно-педагогічному, факультетові і процвітання Національному університетові біоресурсів і природокористування України.

З повагою
декан гуманітарно-
педагогічного факультету                                                               В. Шинкарук

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook