Ректор Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи магістрам

23 грудня 2016 року

    23 грудня 2016 року в університеті майже на всіх факультетах і в ННІ відбулися святкові заходи з нагоди вручення дипломів магістрам. Відмінникам навчання документи про вищу освіту вручав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Але про все по порядку.

 

   

В ННІ лісового і садово-паркового господарства вручали дипломи магістрам спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Мисливське господарство» та «Технології деревообробки». В цей день путівку в життя отримали 94 випускники. Серед найуспішніших варто відзначити Ольгу Гірич, Віктора Черватюка, Надію Ружицьку, Ольгу Самоненко та Олександра Люшенка, які отримали дипломи з відзнакою та почесні грамоти університету від ректора.
 
 
Вітаючи випускників, Станіслав Ніколаєнко відмітив важливість здобутого ними фаху для розбудови квітучої, незалежної України. 
 
    
    
    
    
    
 
Щирі слова та побажання випускникам висловили також директор навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида, заступники директора Роман Василишин, Віктор Свинчук та Олександр Соваков. До привітань долучилися також Голови екзаменаційних комісій Юрій Марчук й Віктор Маурер, завідувач кафедри технології деревообробки Олена Пінчевська та декани, які здійснювали набір на навчання ниніншіх випускників – Сергій Ковалевський та Олександр Бала.
 
Привітальну програму для студентів-випускників підготувала студентська організація інституту під керівництвом заступника директора з виховної роботи Олександра Совакова.
 

Своєрідний рубіж для 130 юнаків і дівчат, що здобули освіту і залишають наш університет, пройшли студенти факультету аграрного менеджменту спеціальностей «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Менеджмент організацій і адміністрування», «Маркетинг» та «Адміністративний менеджмент». 
 
Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться палким спогадом у їхніх серцях. Магістрів прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З привітальними та напутніми словами до них звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко й вручив університетські грамоти кращим студентам факультету. Далі магістрів вітали голова ради роботодавців факультету аграрного менеджменту, випускник факультету, Генеральний директор УКАБ Тарас Висоцький, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Валерій Галушко, виконуюча обов’язки  завідувача кафедри менеджменту імені професора  Завадського Леся Забуранна, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк, директор інституту «Ірекус» (Канада) Мішель ла Фльор.
    
         
 
Випускників музичними подарунками привітали студенти 2 та 3 курсів Данило Карачевський, Дар`я Лукашук та Тетяна Пиренко
 
І от настав найочікуваніший момент сьогоднішнього свята. З вітальним словом звернувся декан Анатолій Остапчук. Він побажав випускникам бути успішними людьми, хорошими фахівцями, професіоналами своєї справи й завершив свій виступ словами Ліни Костенко
 
І все на світі треба пережити,
І кожен фініш – це, по суті, старт,
І наперед не треба ворожити,
І за минулим плакати не варт.
 
Після цього за участі завідувачів кафедрами та заступників декана відбулося урочисте вручення дипломів: 24 дипломи магістра з відзнакою та 106 – звичайного зразка.   
     
     
      
      
     
     
 
Одним із важливих результатів роботи науково-педагогічного колективу факультету тваринництва та водних біоресурсів стало вручення дипломів випускникам, які навчалися за 14-ма магістерськими програмами освітньо-професійного спрямування. Привітав магістрів спеціальностей «Водні біоресурси» та «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» декан факультету Вадим Кондратюк. Він зазначив, що сьогоднішній день – визначний, адже 67 кращих студентів, половина з яких активісти студентського самоврядування, отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом магістра НУБіП України.
 
Хорошою традицією стало нагородження студентів-активістів факультету почесними грамотами. За високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті університету грамоти з рук ректора отримали Володимир Білінський, Аліна Гуцаленко, Владислав Жало, Анна Лелека, Валентина Піменова, Марія Бжестовська.
 
     
     
 
Потому з вітальним словом до випускників, викладачів, батьків та гостей звернувся ректор Станіслав Ніколаєнко. Своїми словами очільник університету підтвердив важливість обраної професії, адже завдяки високій якості вирощеної продукції фахівець-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва в тому числі і рибництва може забезпечити населення якісними продуктами харчуванням від якого залежить здоров’я населення! Ректор виразив впевненість, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті. Тож ректор побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.
 
Після привітань ректор університету вручив дипломи з відзнакою одинадцятьом випускникам.
     
     
 
Дипломи звичайного зразка студентам спеціальності «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» вручили декан факультету Вадим Кондратюк та голова фахової екзаменаційної комісії, доктор сільськогосподарських наук Андрій Гетя. Студентам спеціальності «Водні біоресурси» дипломи звичайного зразка вручали декан факультету та голова фахової екзаменаційної комісії, доктор біологічних наук, академік НААН України Микола Сахацький. По завершенню вручення дипломів зі словами вітання звернулися завідувачі кафедр, куратори груп, випускники та батьки. Привітали випускників концертною програмою студенти молодших курсів.
 
 
Свої дипломи отримали і випускники механіко-технологічного факультету. Цього дня навчання в магістратурі закінчили 77 студентів спеціальності «Механізація сільського господарства», 9  студентів спеціальності «Організація регулювання дорожнього руху» та  13 студентів спеціальності «Організація перевезень та управління на транспорті». Цьогорічний випуск налічував 12 дипломів з відзнакою.
 
Щирі вітання та побажання звучали  від  декана механіко–технологічного факультету Ярослава Михайловича, який подякував випускникам за цілеспрямованість, свідоме окреслення лінії життєвої дороги для отримання вищої освіти та побажав їм впевненості і наполегливості для досягнення високих звершень. Професор кафедри сільськогосподарських машин ім. П.М. Василенка Дмитро Войтюк розповів присутнім історичні факти про відомих випускників нашого факультету та закликав сьогоднішніх випускників не відставати від своїх попередників, а навпаки старатися бути кращими за них, але завжди залишатися людьми чесними і толерантними до оточуючих. Також багато привітань було адресовано випускникам від завідувачів кафедр факультету Хмельовського В.С., Козупиці С.І. Випускники також мали своє слово в якому дякували адміністрації факультету та  викладацькому складу за навчання.
     
 
     
 
 
Відзначила свій випуск і магістри юридичного факультету спеціалізацій «Суд. Адвокатура. Прокуратура» та «Земельне право». 
 
Шість років пролетіли наче один день. За цей час в них були свої перемоги та поразки, вони реалізовували себе, формувалися як професіонали своєї справи, а найголовніше, що кожен з них став Людиною з великою букви, якими пишається факультет. Цей курс наповнений талановитими, активними молодими людьми, які в студентські роки намагалися бути кращими в усьому і були. Конкурси наукових робіт, олімпіади, дебати, конференції - все було їм під силу. Дівчата представляли гідно факультет на конкурсах краси університету, серед хлопців є навіть красень НУБіП України, футболісти приносили призові місця, а такий конкурс як "Голосіївська весна" ні разу за шість років не пройшов без їхньої участі. Тому факультет з гордістю і одночасно зі сумом відпускає вже в доросле життя цих відмінних фахівців, які неодмінно внесуть щось хороше в розвиток держави.
 
Студентська організація підготувала святковий концерт під час якого співали, танцювали та веселили своїми виступами студенти юридичного факультету. Розпочав урочисту частину заходу своїм привітальним словом суддя Верховного Суду України  у відставці, Почесний професор НУБіП України, заслужений юрист України Петро Панталієнко, який дав життєві настанови та привітав присутніх зі святом. Окрім цього до привітального слова долучалися завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені В.З. Янчука, доктор юридичних наук, професор Володимир Єрмоленко та  завідувач кафедри адміністративного та фінансового права, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Володимир Курило
Изображение 
     
      
Дипломи випускникам юридичного факультету вручали Олена Яра – декан факультету та Олена Улютіна – заступник декана, які також щиро привітали  магістрів та згадали найбільш яскраві моменти навчання в університеті. Окрім дипломів про вищу освіту найактивніші випускники: Безпала Віторія, Біланчук Наталія, Продайко Дар’я та Гоцуленко Олександр були нагороджені грамотами ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка за високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті університету.  
     
     
     
     
     
     
 
На економічному факультеті також відбулося урочисте свято вручення дипломів магістра студентам спеціальностей «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Оподаткування», «Фінанси і кредит», «Прикладна економіка» та «Біржова діяльність» освітньо-професійної програми підготовки!
 
     
     
З вітальним словом до випускників звернувся декан факультету Анатолій Діброва. Для випускників прозвучали щирі вітання та згадувалися найбільш яскраві моменти навчання в університеті, а також було вручено грамоти за підписом ректора університету Станіслава Ніколаєнка найактивнішим випускникам, переможцям всеукраїнських конкурсів та олімпіад, відмінникам навчання та за активну участь у громадському житті факультету.
     
 
Привітали випускників віце-президент Національної академії наук України, доктор економічних наук, професор, дипломат, академік Національної академії наук України Сергій Пирожков, директор Інституту розвитку аграрних ринків Віктор Анрієвський, голова комітету професійної освіти Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України Володимир Метелиця, голова правління ПАТ «Українська біржа», випускник економічного факультету Олег Ткаченко, голова Ради роботодавців економічного факультету Віталій Клочко.
      
     
 
Які побажали випускникам досягнення нових вершин, звершень та знаходження свого місця в житті кожному із випускників. З вітальним словом до випускників також звернулися завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Світлана Рогач, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Василь Савчук та завідувач кафедри оподаткування і страхування Любов Худолій.
     
       
     
 
З дуже щирими, душевними словами та найкращими побажаннями до випускників звернувся старший викладач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Олег Криворот.
 

  

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

     
Привітати випускників зібралися всі викладачі факультету, друзі та батьки випускників. Для них прозвучали вокальні та танцювальні номери від студентського активу факультету.
 
 
 
На агробіологічному факультеті відбувся випуск магістрів спеціальностей «Агрономія», «Селекція і генетика с.-г. культур», «Агрохімія і грунтознавство», «Плодоовочівництво і виноградарство». Дипломи були вручені 88 випускникам, серед яких 5 - з відзнакою.
 
З вітальним словом до випускників звернулися декан агробіологічного факультету Віктор Забалуєв, голова екзаменаційної комісії зі спеціальності «Агрохімія і ґрунтознавство», доктор с.-г. наук, заступник директора з наукової роботи «ННЦ Інститут землеробства» НААН України Микола Ткаченко, завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф.Б.В.Лесика Григорій Подпрятов, доцент кафедри садівництва ім. проф.В.Л.Симиренка Надія Шевчук, завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І.Душечкіна Анатолій Бикін, завідувач кафедри генетики, селекції та насінництва ім. проф. М.О.Зеленського Віталій Жемойда. Виступаючі побажали, щоб обрана ними професія стала улюбленою справою, дозволила відчути свою потрібність, значущість, приносила користь, примножувала добробут. Вітаючи випускників, виступаючі були переконані в тому, що вони отримали знання, які відповідають сучасному рівню аграного виробництва.
 
Серед випускників спеціальності «Агрономія» чемпіон України з хортингу, бронзовий призер чемпіонату світу з хортингу, майстер спорту України з двох видів єдиноборств, дворазовий бронзовий призер чемпіонатів України з греко-римської боротьби Сятиня Михайло. Майстер спорту України з боксу, член збірної команди України, бронзова призерка Чемпіонату Європи з боксу серед жінок, призерка Чемпіонату та Кубку України з боксу Петрович Тетяна. Переможець ІІ туру Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» Крохіна Олександра. За високі успіхи в навчанні, активну участь у культурно-масовій роботі, спортивному та громадському житті факультету, випускникам були вручені дипломи та грамоти. Ректорськими грамотами були відзначені студенти-переможці олімпіад та активні учасники науково-дослідної роботи. 
Зі словами вдячності від випускників звернулася Савеленко Ліана, яка подякувала науково-педагогічним працівникам за знання, які вони отримали в стінах університету, за терпіння і розуміння, повагу і підтримку, за викладацьку мудрість, за кожну хвилину, витрачену на студентів під час занять.
 
Від студентів агробіологічного факультету для випускників в якості вітань прозвучали вокальні номери від Глущенко Аліни, Сенчило Анни, Гладкої Марини, Демиденка Яна, Жигало Остапа.
 
Згадати всі моменти студентського життя допомогли відеоролики та слайд-шоу, зроблені студентами-випускниками різних спеціальностей за роки навчання на агробіологічному факультеті.
 
На закінчення урочистого зібрання прозвучав «Гімн агронома» у виконанні завідувача кафедри генетики, селекції та насінництва ім. проф. М.О.Зеленського доцента Віталія Жемойди
 
 
Сподіваємось, що наші випускники не загубляться у цьому складному світі, будуть щасливими і заможними, оскільки мають прекрасну фахову освіту, навчилися працювати і досягати своїх цілей, примножуючи багатства держави та прославляючи університет.
 
В ННІ післядипломної освіти сьогодні відбувся ІІ випуск магістрів зі спеціальності «Управління інноваційною діяльністю». За півтора року навчання на денній формі навчання 16 молодих фахівців набули необхідних знань в цій галузі.
 
 
Серед найуспішніших варто відзначити Альону Виборну, Сергія Солов’я, Тетяну Петренко, Миколу Остапчука, Катерину Грицик, Іллю Дібрівного та Альону Коваленко, які отримали дипломи з відзнакою.
 
Дипломи випускникам вручали директор інституту Марія Кулаєць та її заступник Тереза Микицей.
 
З вітаннями та найкращими побажаннями звернулися директор інституту Марія Кулаєць, заступник директора Віктор Пабат, завідувач кафедри менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька.
 
Відпочивати педагогічному колективу ніколи, адже наступний набір магістрів вже склав першу зимову сесію. 
 
 В. Миронюк,
заступник директора ННІ ЛіСПГ з організаційних питань
Л. Денисенко, 
заступник декана факультету аграрного менеджменту
Р. Кононенко,
заступник декана факультету тваринництва і водних біоресурсів
І. Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету
О. Улютніа,
заступник декана юридичного факультету
О. Лабенко,
заступник декана економічного факультету
М. Іванюк,
заступник декана агробіологічного факультету
Б. Вишнівська,
доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook