Новий крок – в нове життя: випуск на гуманітарно-педагогічному факультеті

22 грудня 2016 року

20 грудня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося вручення дипломів магістрам та спеціалістам денної та заочної форм навчання. 

Ведучі заходу привітали випускників зі святом, якого немає в жодному офіційному календарі. Сьогодні для випускників – день прощання з університетом та початок дорослого життя. Випускникам побажали міцного здоров’я, повсякденних успіхів, повсякчасних радощів, невичерпної енергії, реалізації всіх задумів і планів, сонця, світла в душі і в оселі.

Привітав випускників декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук, який побажав нинішнім магістрам поповнити знатну когорту випускників гуманітарно-педагогічного факультету, серед яких є знані науковці, громадські та політичні діячі.

Начальник навчального відділу Оксана Володимирівна Зазимко та начальник навчально-методичного відділу Лариса Володимирівна Кліх поздоровили випускників, побажали їм гарно працевлаштуватися, зазначивши, що факультет та кафедри достойно підготували студентів до майбутньої професійної діяльності і запросили магістрів на навчання до інституту післядипломної освіти НУБіП України.

     

 

Після оголошення наказу про випуск декан факультету В. Шинкарук разом із заступниками вручили довгоочікувані дипломи магістрам і спеціалістам.

Від імені усіх наставників студентських груп випускників привітала доцент Людмила Миколаївна Омельченко та побажала щастя, наснаги, всього найкращого.

Старости груп також висловили свою щиру подяку факультету і викладачам.

     

     

Випускників вітали чудовими піснями, сучасними танцями. На закінчення магістри зачитали урочисту клятву випускника.

Оксана Лапа,
Валентина Теслюк 

 
 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook