Третій корпус: панує будівельний бум

20 грудня 2016 року

     Всі численні питання стосовно третього корпусу можна звести в суть одне: то що, скоро, до Нового року, переселяємся? Так, переселяємся скоро, але після новорічних свят.

     Загалом враження від нинішнього стану будівлі таке: панує будівельний бум. І неозброєним оком видно, що зовнішні фасадні роботи виконані на 90%. За словами головного інженера ІБК «Девелопмент» Олега Волинцева, внутрішні роботи теж практично виконані, залишилося всього кілька кімнат, задіяних для потреб будівельників.

     60% дверей завезено, і вже більше половини з них встановлено. Решту завезуть наступного тижня. Фарбування, поклейка шпалер, підвісні стелі – все це вже теж готове. Око радують світлі пастельні кольори приміщень, мармуровий блиск сходів і плитки у коридорах.

     Найбільш заповнена будівельниками (а їх щодня на внутрішніх роботах задіяно до 40 чоловік, ще в середньому 15 – на фасаді) актова зала. Сцена вже готова, хоча, щоправда, до куліс ще доволі далеко. Активно завершуються роботи на балконі, де вже почали встановлювати балясини.

     Так що роботи йдуть за планом.

Валентин Обрамбальський 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook