Стажування асистента кафедри терапії і клінічної діагностики М.М. Обруч у Вроцлавському природничому університеті

20 грудня 2016 року

З 2 листопада по 3 грудня асистент кафедри терапії і клінічної діагностики Обруч Марія Миколаївна пройшла стажування у Вроцлавському природничому університеті.
Досвід – це важлива складова справжнього спеціаліста своєї справи. Його не можна подарувати чи купити, лише отримати самому – своєю працею, зусиллями і часом! Саме тому дане стажування  було чудовою можливістю показати себе та використати набуті знання, а також отримати хороший досвід та нові вміння, водночас підвищуючи свій професійний рівень.

Підготовка тварини та проведення комп’ютерної томографії (Лукаш Южвяк та Обруч Марія) 

Обруч Марії Миколаївні пощастило співпрацювати з надзвичайно привітними, високоосвіченими співробітниками кафедр і клініки ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету, які із задоволенням ділилися своїм досвідом і знаннями.

Робота над тривимірною реконструкцією томографічного зображення та проведення компʼютерної рентгенодіагностики легень собак і котів

Також М.М. Обруч змогла побачити культуру іншої країни зсередини та розповісти про свою, збагатитися чудовими враженнями і позитивними емоціями.

В. Костенко

У дружній компанії з чудовим колективом діагностичного відділення кафедри хірургії факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету (Мельник Олексій, Домініка Кубяк, Войцех Боравський, Обруч Марія, Магдалена Брзозовська)

Визначення вертебрального показника (коефіціент Buchanan) при рентгенологічному дослідженні грудної порожнини собаки


Завідувач кафедри хірургії Вроцлавського природничого університету, професор Здіслав Кілбович, асистент кафедри терапії і клінічної діагностики
Обруч Марія Миколаївна та асистент кафедри анатомії ім. проф. В. Касьяненка Мельник Олексій Олегович

 

 


Компʼютерна рентгенографія летючої миші
Компʼютерна рентгенографія летючої миші
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook