На гуманітарно-педагогічному факультеті тривають захисти магістерських робіт

14 грудня 2016 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті тривають захисти магістрів. 14 грудня згідно графіку відбувся захист магістерських робіт майбутніми менеджерами у сфері освіти. Прилюдні захисти своїх робіт членам комісії представили 11 студентів.

     Попередні етапи захисту магістерських робіт проходили одразу на двох кафедрах – кафедрі методики навчання та управління навчальними закладами та кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту. Магістерські роботи пройшли рецензування та перевірку системою Unplug про відсутність плагіату.

     Захід відкрив заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету з наукової роботи професор Ковальчук Василь Іванович. До складу Державної екзаменаційної комісії увійшли професор Лузан Петро Григорович, професор Мостенська Тетяна Леонідівна та доцент Білан Людмила Леонідівна – фахівці, які мають численні публікації з проблем менеджменту освіти.

     Усі магістерські роботи присвячені актуальним проблемам управління навчальними закладами як у секторі професійно-технічної, так і вищої освіти.
    За результатами захисту чотирьом студентам запропоновано вступати до аспірантури.


Побажаємо майбутнім управлінцям успіхів та творчих здобутків у професійній кар’єрі.

Ярослав Рудик,
кандидат педагогічних наук, доцент

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook