Хід захисту магістерських робіт та підготовка до зимової екзаменаційної сесії на порядку денному зборів деканів факультетів та директорів ННІ

12 грудня 2016 року

     12 грудня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка та за участю першого проректора Ігоря Ібатулліна та проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася нарада деканів факультетів, директорів навчально-наукових інститутів та керівників відділів.

 

     Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук проінформував присутніх про формування додатків до «Правил прийому до НУБіП України на 2017 рік» та необхідності підготовки проектних показників щодо обсягів прийому за державним замовленням у 2017 році до університету.

     Декани факультетів та директори ННІ закцентували увагу на ході захисту магістерських робіт та готовність ввірених їм підрозділів до проведення зимової екзаменаційної сесії 2016-2017 н.р. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла присутнім про готовність до випуску магістрів у грудні 2016 року, так основний випуск магістрів денної форми навчання – це майже 1300 осіб, заплановано на 23 грудня. 

     Про затвердження термінів підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр» 2017 року вступу за науковим та виробничим спрямуваннями денної та заочної форм навчання проінформувала Олена Колеснікова – начальник відділу магістерських програм. Вона закцентувала увагу присутніх на тому, що термін навчання в магістратурі згідно Умов прийому до ВНЗ на2017 рік не може перевищувати півтора року.

     

     

     Про стан прийому-здачі кімнат у гуртожитках університету магістрами, які випускаються у грудні 2016 року проінформував присутніх директор ННЦ виховної роботи Віталій Коваленко. Дмитро Мотринчук запропонував організувати та провести засідання рад роботодавців факультетів (ННІ) з метою профорієнтації та сприяння в працевлаштуванні випускників магістратури 2016 року.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook