ПРО РОБОТУ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

8 грудня 2016 року

     8 грудня відбулося чергове засідання педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу.
Директор розпочала з приємної новини: успішно відбулося ліцензування усіх 14 робітничих професій. Світлана Ігорівна висловила великі сподівання щодо розвитку практичної бази коледжу з урахуванням можливостей нових напрямків діяльності. Далі на порядку денному підсумки діяльності за попередній місяць. Доповідач, відзначивши насиченість і різноплановість проведених заходів у листопаді, проаналізувала окремо День відкритих дверей, насичений тиждень права й традиційні українські вечорниці. Згадуючи День студента, директор висловила побажання тіснішої співпраці адміністрації зі студентськими парламентом і профспілкою, про необхідність спільних зустрічей щомісяця.
     Звітуючи про участь 1 грудня в роботі наради-семінару для директорів аграрних вузів (НУБіП України) з питань підготовки фахівців для аграрного сектору економіки та ефективного використання земельних і майнових ресурсів, доповідач наголосила на актуальності обговорення проблеми професійних стандартів для 122 аграрних коледжів України та на сучасних потребах агробізнесу в фахівцях, що працюватимуть з безпілотними тракторами й володітимуть ІТ-технологіями.
     У звіті І. Буняка про діяльність відділення механізації с/г думка про необхідність оновлення практичної бази відділення та придбання сучасного діагностичного обладнання для автомобілів стала логічним продовженням виступу директора.
     Наступні доповідачі ділилися новинами щодо збагачення інноваційної методики викладання та розширення зовнішніх зв’язків. Ж.Фик звітувала про участь в конференції в НУБіП України у рамках проекту «Рік англійської мови в Україні», а О. Бойко – про проведення у нашому вузі регіональної конференції з нагоди 205-річчя з дня народження Маркіяна Шашкевича. С. Жеребецький ділився враженнями від участі в засіданні обласного методоб’єднання викладачів фізичного виховання, а О.Калатало – новинами з курсів підвищення кваліфікації заступників з навчальної роботи директорів коледжів. Далі Олег Васильович традиційно напередодні екзаменаційної сесії «інструктував» викладачів щодо раціональної роботи зі звітною документацією після об’єктивного оцінювання роботи студентів і висловив побажання від адміністрації коледжу – усім лише позитивних емоцій та вражень від зимової сесії 2016-2017 н.р.

Секретар педагогічної ради коледжу
О. Зборівська


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook