Відкриття законотворчих кулуарів, або екскурсія до Верховної Ради

13 грудня 2016 року

Нещодавно студенти факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України скористалися можливістю та на власні очі побачили зсередини колиску української законотворчості - Верховну Раду України.
Це стало можливим завдяки сприянню магістра 1 року навчання, депутата Прилуцької міської ради сьомого скликання, а також нашого гарного друга та колеги, Дмитра Третяченка. Серйозність події спостерігалась на кожному кроці з перших хвилин перебування у витворі архітектурного мистецтва архітектора Володимира Заболотного.


Максимально поринути в атмосферу цього насправді величного місця студентам допомогла екскурсовод Анна Миколаївна, яка продемонструвала усі визначні місця кулуарів вагомої пам’ятки українського законотворення. Екскурсанти дізнались про історію створення будівлі, її відновлення у повоєнний час, тонкощі архітектурних прийомів, добудову частини будівлі та ще багато-багато цікавого. По ходу подорожі відкривались все нові і нові факти про українське законотворення та історію нашої нації, проте найбільш приголомшила величезних розмірів картина «Державотворення», котра зачаровує своїми розмірами, деталізацією та інформативністю, а також історичний державний прапор України як символ української державності.


Під шістнадцяти метровим куполом зали засідань Верховної Ради, що вдало увінчує задум автора, побували і студенти НУБіП України. В залі засідань нам розповіли про устрій та роботу системи голосування, розподіл депутатів у залі, принципі та форматі засідань.

Апогеєм всієї екскурсії стало куштування «нубіпівцями» «депутатського» обіду, який видався не лише надзвичайно смачний, а й, як запевнили повари, дуже корисний, адже здорове та правильне харчування  - це запорука сили і здоров’я для нових перемог та відкриттів.
Тому від усіх присутніх екскурсантів та від себе особисто, висловлюю щиру подяку всім тим, хто приклав руку до цієї надзвичайної мандрівки і рекомендую всім бажаючим за можливості відвідати це визначне місце, котре знаходиться поруч із нами.
 


Магістр 1 року навчання факультету землевпорядкування
Ігор Бугаєвський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook