Профорієнтаційна робота факультету тваринництва та водних біоресурсів: запрошуємо на навчання школярів Чернігівщини

12 грудня 2016 року

    «Добрий початок – половина справи» – такого гасла дотримуються на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Цього разу інформація про наш університет і зокрема про факультет поширювалася серед випускників шкіл Чернігівщини – у Срібнянському районі. Заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко відвідав Срібнянську ЗОШ І-ІІІ ступенів, де ознайомив учнів одинадцятих класів із структурою та перевагами навчання в НУБіП України, широким вибором спеціальностей та подальшими можливостями працевлаштування за обраним фахом.
     Наступна зустріч була проведена з учнями-випускниками Гурбинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Їх також ознайомлено із переліком спеціальностей університету, термінами вступної кампанії, переліком необхідних сертифікатів ЗНО. В ході зустрічі учні задавали питання щодо вивчення дисциплін протягом навчання, практичної підготовки, умов проживання тощо.
     В цей день також було проведено зустріч з одинадцятикласниками Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учні з цікавістю вислухали презентаційну доповідь про факультет, а також поставили ряд важливих для них запитань.

     Завершенням профорієнтаційного дня була зустріч із випускниками дев’ятих-одинадцятих класів Сокиринської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

     В ході проведених зустрічей учні ще й переглянули відеоролик «Один день з життя факультету», який викликав велике зацікавлення до представленої інформації і, як наслідок, – широке коло запитань до доповідача. По завершенню всіх зустрічей проводилось анкетування учнів з метою аналізу володіння ними інформацією про університет та на скільки зацікавила профорієнтаційна інформація доповідача.

 

     Висловлюємо подяку директорам вищеперерахованих шкіл за надану можливість проведення зустрічей, технічну допомогу та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Вадим Кондратюк,
декан факультету
тваринництва та водних біоресурсів 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook