На факультеті обрано Красуню 2016

10 грудня 2016, 12:35

Вже традиційно на початку грудня на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології обирають Красуню факультету. Цього року участь в конкурсі приймали 6 дівчат, котрі показали себе з найкращої сторони у всіх запропонованих їм конкурсах. 

Першим з яких було дефіле у обліку улюблоної кіногероїні.

Ведучими конкурсу були неперевершені джентельмени факультету, які своїми влучними словами підбадьорували наших конкурсанток. З вітальним словом та найщирішими побажаннями до всіх присутніх звернувся декан факультету - Микола Доля.

А далі знову продовжилися випробування для наших конкурсанток.  Дефіле у обліку Ділової леді, конкурс талантів та дефіле у вечірніх сукнях не залишило жодного члена журі та присутніх без уваги.

І от довгоочікувана мить - оголошення Міс факультету ЗРБтаЕ! Нею стала студентка 1 курсу спеціальності "Екологія" - Ковальчук Катерина!

Титул Міс Глядацькиї симпатій дістався студентці 1 курсу спеціальності "Біотехнології та біоінженерія" Елизаветі Бережній, а титул Міс інтернет голосування отримала студентка 3 курсу спеціальності "Екологія" Ядута Дарина. Кожна з конкурсанток отримала диплом учасника та подарунки і квіти від спонсорів свята.

Дякуємо всім викладачам та студентам за надану допомогу у організації та проведенні конкурсу!

Рибалко Юлія, заступник декана

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook