Театр володіє унікальним духовно-виховним потенціалом формування ціннісних орієнтацій особистості

7 грудня 2016 року

 

6 грудня 2016 року студенти факультету аграрного менеджменту (напряму підготовки «Менеджмент організацій і адміністрування», «Маркетинг», «Адміністративний менеджмент») відвідали виставу за п’єсою «Зимова казка» Вільяма Шекспіра у Київському академічному Молодому театрі.
Виставу було створено за підтримки Британської ради в Україні, спрямованої на розвиток сектору та підтримку копродукцій між Україною та Великобританією, у співпраці зі Львівським академічним театром імені Леся Курбаса, Мистецькою майстернею «Драбина»; було реалізовано у рамках Міжнародного проекту, а саме: Всесвітньої програми вшанування творчого спадку Вільяма Шекспіра з нагоди 400-ї річниці від дня його смерті "Shakespeare Lives" Разом із режисером Євгеном Худзиком, котрий виборов право першого в Україні прочитання цього твору у театральному конкурсі, проведеному British Councilof Ukraine у 2015 р., над виставою працювала фіналістка престижної британської премії молодих сценографів «Linbury Prize» Мінґлу Вонг (Китай). Переклад з англійської – Віктор Коптілов, Співоча палітра – Мирослава Рачинська. Хореографія – Нінель Зберя. Науковий консультант – Марія Габлевич.
 
Громіздку й багатослівну, як для швидких ритмів сьогодення, трагікомедію режисер зумів без скорочень тексту зробити динамічною та захопливою і переконати всіх, що ця п’єса заслужено користується популярністю на європейських сценах. Більше того, автори зробили спробу в буквальному сенсі українізувати англійську класику!
Отже, 4 години минули непомітно: блискуча гра акторів і захоплюючий сюжет; неймовірні декорації, оригінальні костюми; сіль, яка сиплеться зі стелі, по солі ходять персонажі. Дякуємо курбасівцям за прекрасне священнодійство на сцені, за живий формат спілкування з глядачем, дотепні жарти, магічні співи!
 
Асистент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С.Завадського 
Петер М.В.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook