Змагання з шашок серед студентів, які проживають у гуртожитках

2 грудня 2016 року
читальна зала гуртожитку №11

6 грудня 2016 року (вівторок) починаються змагання спартакіади студентів, що проживають у гуртожитках НУБіП України з шашок.

Місце змагань: читальна зала гуртожитку №11.

Збір команд: на 16 год. 30 хв.

Змагання командні. Склад команди 6 осіб незалежно від статі на кожний тур. Дозволяється робити дозаявку в ході турніру. Кожна команда приходить на тур з трьома комплектами шашок. Кожна зустріч між гуртожитками складається з одного туру.

До кожного туру допускаються команди, які мають не менше чотирьох учасників. Регламент очікування команд суперника – 5 хвилин, після чого команді, яка не з`явилася на тур, може бути зарахована поразка. Контрольний час гри – 10 хвилин на партію плюс по 3 хвилини кожному учаснику (за шаховим годинником) на догравання.

Результат туру визначається за більшою сумою балів набраних 6-ма учасниками команди. Виграш – 1 бал, нічия – 0,5 бала, програш – 0 балів.

Командна першість визначається за найбільшою сумою балів, набраних командою в усіх турах. За перемогу у турі учасникам нараховується 1 бал, за нічию – 0,5 бали; поразка – 0 балів. За однаковою сумою балів краще місце займає команда, учасники якої мають більшу кількість балів на першій дошці, потім на другій дошці і т.д.

За одну неявку на гру або недопуск до гри команда отримує нуль очок до таблиці результатів команді записується неявка, за дві неявки або недопуск на гру (у змаганнях на першому етапі – у групах) – команда знімається зі змагань і місця у підсумковому протоколі не отримує. Результати ігор інших команд, які грали із знятою командою, на першому етапі змагань, анулюються. Неявка зараховується команді, якщо вона не з’явилась на гру протягом 5 хвилин після часу, призначеного за розкладом.

Головний суддя змагань з шашок: Прохніч В.М., старший викладач кафедри фізичного виховання.

 Кафедра фізичного виховання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook