Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету проводять показові заняття у співпраці з Гете-Інститутом

28 листопада 2016 року

     Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету розпочали проведення показових занять. Тісні зв’язки і співпраця з Гете-Інститутом дозволили представити доробки викладачів кафедри іноземної філології і перекладу не тільки колегам, а й найприскіпливішим знавцям німецької мови – носіям мови, а саме викладачам і співробітникам Гете-Інституту.
     22 листопада дві групи студентів-філологів відвідали Гете-Інститут. Група Філ-1601 разом із викладачем Наталією Білоус презентувала заняття на тему «Ich lerne Deutsch», а група Філ-1501 з Валентином Максимчуком«Virtuelle Reise nach Deutschland».

     Студенти не знехтували можливістю продемонструвати себе, свої знання і таланти. Лунала одна з найвідоміших німецьких пісень «Mein Sсhatz», була презентована перекладена студентами на німецьку мову українська пісня «При долині кущ калини» («Schneeballstrauch»). Курілко Дарина декламувала свій власний, наповнений патріотизмом та любов’ю до Батьківщини, вірш «Heimat» («Батьківщина»).

      Представники Гете-Інституту були раді таким гостям, зазначивши, як добре володіють наші студенти німецькою мовою. Вони наголосили, що мелодії знайомих їм пісень подарували чудовий настрій на цілий день, а глибина поезії не залишила їх байдужими. У свою чергу, співробітники Гете-Інституту провели екскурсію закладом, збагативши цю зустріч цікавими завданнями та квестами для студентів. 

     Отримавши запрошення заходити «в гості» частіше, студенти з нетерпінням чекатимуть як наступної можливості насолодитись теплою атмосферою Гете-Іституту, так і його представників на гуманітарно-педагогічному факультеті

Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook