Факультет тваринництва та водних біоресурсів презентував себе на Всеукраїнському конкурсі «Мистецтво аквадизайну»

27 листопада 2016 року

     Минулого тижня на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся Всеукраїнський конкурс «Мистецтво аквадизайну». У конкурсі брали участь 13 команд юних аквадизайнерів із 12 областей України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Чернігівської.

     

     На відкритті заходу конкурсантів привітали: координатор конкурсу – Валентина Жестерьова, завідувач лабораторії зоології і гідробіології Центру; члени журі конкурсу – Вікторія Цедик та Максим Халтурин, доценти кафедри гідробіології та іхтіології факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

     Вікторія Цедик та Максим Халтурин презентували факультет тваринництва та водних біоресурсів обдарованій молоді і зосередили увагу на спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура», розповівши про матеріально-технічну базу та перспективи навчання майбутніх абітурієнтів, студентів, магістрів за даним напрямком, тим самим запросивши всіх бажаючих до Національного університету природокористування та біоресурсів України на навчання. 

     

     Члени журі побажали дітям та їх керівникам подальших успіхів і натхнення у мистецтві аквадизайну та не залишати свої успіхи, а продовжувати їх вже здобувши професійну освіту в НУБіП України на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.

С. Дудник,
доцент кафедри гідробіології та іхтіології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook