Осінній бал 2016 на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

27 листопада 2016 року

     Вже традиційно на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології проводиться культурно-просвітницький захід «Осінній бал». Цього року 24 листопада він відкрив свої обійми понад 100 студентам та викладачам. Атмосфера свята була інтригуючою, цікавою та чарівною.

     «Осінній бал», як і годиться розпочали з чарівного вальсу, в якому взяли участь студенти факультету. Далі привітальне слово від заступника декана факультету Рибалко Юлії Володимирівни, вона висловила слова подяки всім студентам, колегам та гостям свята, побажала міцного здоров’я, благополуччя, розвитку та росту, приємно провести час і насолодитися програмою балу.

     

     Впродовж осіннього балу з привітальними словами та представленнями своїх груп в веселій артистичній формі звернулися першокурсники факультету, які надали змогу присутнім насолодитися чудовими мініатюрами про студентське життя та піснями. 

     Жоден із присутніх на святі не був залишений без уваги, адже всі мали змогу насолодився святковим фуршетом та отримати призи розіграні в лотерею. 

     На святі дійсно панувала казково-чарівна атмосфера, адже програма «Осіннього балу» була надзвичайно насиченою та цікавою. Студенти вітали факультет піснями, танцями, авторськими віршами й поезіями. Приємною несподіванкою для викладачів було нагородження їх дипломами у номінаціях за результатами голосування студентів в рамках «Осіннього балу».

     Ніхто і не помітив, як свято підійшло до кінця і наступив час оголосити короля та королеву «Осіннього балу», якими було обрано студента 2 курсу 4 групи напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» Гречанюка Максима та студентку 2 курсу 2 групи напряму підготовки «Біотехнологія» Магась Катерину.

Дарья Орєхова 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook