Студентська збірна факультету аграрного менеджменту – чемпіони спартакіади студентів 2016-2017 н. р. з футболу

27 листопада 2016 року

     21 вересня 2016 року стартувала 60-та спартакіада студентів НУБіП України, в рамках якої 15 команд ННІ та факультетів за жеребом були поділені на 4 групи. Ігри в групах проходили за коловою системою й команди, які займали 1 та 2 місця в группах виходили до наступного кола змагань.

     Нагадаємо, 8 листопада збірна факультету аграрного менеджменту зіграла з командою факультету ветеринарної медицини і, за результатами гри, вийшла в півфінал, який відбувся 22 листопада. Менеджери обіграли агробіологів з рахунком 2:1 й отримали путівку до фіналу.

     24 листопада, під час фінальної гри, у якій зійшлися команди факультетів аграрного менеджменту й конструювання та дизайну, тривав справжній спортивний бій. У результаті запеклої боротьби команда КД поступилася команді ФАМу, якій стали переможцями турніру.

     Важливу роль у здобутті перемоги зіграли вболівальники, які активно підтримували улюблену команду.

     Під час церемонії нагородження традиційними медалями гравців привітали заступник завідувача кафедри фізичного виховання Валерій Краснов та декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук. Чемпіонський кубок вручили капітану команди Сергію Романчуку.

     Як завжди, наші спортсмени достойно представили факультет, показавши блискучу гру.

Пишаємося Вами й бажаємо ще вищих здобутків та перемог!

Людмила Денисенко,
заступник декана
факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook