ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ АКВАКУЛЬТУРИ: ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ШКОЛЯРІВ БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

25 листопада 2016, 23:34

   З метою проведення профорієнтаційної роботи асистент кафедри аквакультури Кононенко Ірина Сергіївна відвідала загальноосвітні навчальні заклади Бердичівщини (Житомирська обл.), де розповіла про можливості та перспективи навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

     Зокрема, при проведені бесіди зі старшокласниками загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г. Шевченка з поглибленим вивченням іноземних мов, особливу зацікавленість в учнів викликало питання можливості проходження практичного навчання за кордоном та можливості працевлаштування за фахом.

    Жвава дискусія виникла з одинадцятикласниками Бердичівського міського ліцею № 15. Учні задавали величезну кількість питань стосовно переліку конкурсних предметів та прохідного балу для вступу на факультет, умов проживання в гуртожитку та можливості відвідування секцій різного напрямку.

     Випускники Мирославської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені О.І. Онишка цікавилися термінами проведення вступної кампанії, наявністю державних місць для навчання та сферами працевлаштування по закінченню навчання.

   Особливу зацікавленість у випускників шкіл, де відбувались зустрічі, викликав відео-фільм «Один день з життя факультету». По цьому, було роздано інформаційні буклети, оголошення з приймальної комісії, а також залишено кілька примірників випуску газети «Університетський кур’єр». По закінченню зустрічей майбутні абітурієнти заповнили анкети для підтримання зв’язку з університетом. Всіх майбутніх випускників по завершенню зустрічей було запрошено на День відкритих дверей в університеті.

Завідувач кафедри аквакультури,

професор Вовк Н.І.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook